Un celebru primar a ajuns în închisoare după ce a fost condamnat...

Un celebru primar a ajuns în închisoare după ce a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

florin ion mot

Fostul edil-șef al comunei arădene Zărand, Florin Ion Moț, a fost condamnat definitiv la 4 ani şi 4 luni de închisoare de către Curtea de Apel Timişoara, pentru abuz în serviciu și delapidare.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de magistrații Judecătoriei Arad pe numele unui bărbat de 58 de ani, din localitatea Zărand, care are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani și 4 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice.


Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Arad”, a transmis IPJ Arad.

În același dosar, fostul viceprimar Ioan Drăgan a fost achitat, în timp ce fostului contabil al primăriei i-a fost redusă pedeapsa de la un an şi două luni la nouă luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de fals intelectual şi uz de fals. Instanţa a decis ca, din pedeapsa de 4 ani şi 4 luni a fostului primar să fie dedusă perioada pe care Moţ a petrecut-o după gratii, în arest preventiv, între 12 iulie 2013 şi 30 octombrie 2013. Totodată, Curtea de Apel Timişoara a mai hotărât că suma considerată prejudiciu, care va trebui achitată de condamnaţi către Primăria Zărand, este de 128.035 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.