Un tren care venea de pe litoral spre Arad, blocat de două...

Un tren care venea de pe litoral spre Arad, blocat de două ori pe traseu. Sosirea la destinație, la mai mult de 24 de ore după plecare

0
DISTRIBUIȚI

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul feroviar este blocat pe Magistrala 900 Craiova –Timișoara, din cauza trenului IR 1991, care se deplasa pe relația Mangalia – Timișoara, rămas imobilizat în stația Valea Albă (jud. Mehedinți). Trenul a rămas imobilizat din cauza unei defecțiuni tehnice apărute la locomotivă. Este vorba despre aceeași garnitură care a fost blocată pe câmp, în apropiere de București, pe tot parcursul nopții trecute. Printre sutele de călători se aflau și zeci de copii care se întorceau din tabără.

Trenul IR 1921 Mangalia – Bucureşti – Craiova – Arad a acumulat o întârziere de 10 ore (571 de minute), după ce a staționat în zona Fundulea.


Garnitura trebuia să ajungă în Gara de Nord din Capitală miercuri seară, la ora 23:11, însă a ajuns abia joi, după ora 8:30.

În această după-amiază, însă, garnitura s-a blocat din nou, în județul Mehedinți, în jurul orei 16:00. CFR Infrastructură a informat că la ora 17:30 a ajuns o locomotivă de ajutor care a fost declarată și aceasta defectă, când a ajuns în Valea Albă, fiind trimisă o a treia locomotivă.

În cele din urmă, traficul feroviar pe Magistrala 900 Craiova – Timișoara, a fost reluat puțin după ora 19:00. „Trenul IR 1991 Mangalia – Timișoara Nord a fost oprit în stația Valea Albă din cauza defectării locomotivei. Trenul a fost pus în mișcare, cu o nouă locomotivă, în jurul orei 19:05. Facem mențiunea că în stația Roșiori călătorii au primit apa și croissant, în stația Valea Alba pe perioada staționării au primit apa, iar în stația Turnul Severin vor primi apa și croissant. Siguranța și securitatea călătorilor nu a fost afectată”, a transmis CFR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.