Victorie „de etapă” pentru „tabăra Ambruș”. Curtea de Arbitraj a PNL judecă...

Victorie „de etapă” pentru „tabăra Ambruș”. Curtea de Arbitraj a PNL judecă războiul dintre cele două tabere din filiala Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Scandalul dintre cele două tabere ale PNL Timiș, una formată în jurul consilierului local Raul Ambruș, și cealaltă care l-a susținut pe viceprimarul Cosmin Tabără, este departe de a se încheia.

Ambruș a anunțat luni seara că a fost acceptat cazul spre judecare de către Curtea de Arbitraj a PNL de la București, care va lua o decizie în cel mai scurt timp posibil.

„Noi am cerut să se constate invaliditatea noului Birou Local Interimar al PNL Timișoara, aprobat de BPJ interimar după alegerile din 3 iulie, având în vedere că ceea ce s-a întâmplat la Sala Capitol a fost statutar și exista deja un Birou Local legitim și ales prin voința membrilor săi.


 Voi apăra PNL Timișoara până la capăt pentru că voi toți meritați orice sacrificiu, iar adevărul și dreptatea trebuie să fie scoase la lumină”, a precizat Raul Ambruș.

Consilierul local este de părere că nu ar fi benefic să se ajungă la alte contestații, care ulterior ar putea fi regretate.

„Cred că este momentul să fie acceptat rezultatul alegerilor din 3 iulie și este necesară oprirea prigoanei de mâine, când zeci de membri PNL Timișoara sunt convocați pentru a fi pedepsiți doar pentru că au fost prezenți în sala cu ocazia alegerilor. Trebuie să avem încredere în forurile statutare ale partidului și nu cred că este benefic să ajungem la alte contestații sau decizii pe care am putea ulterior să le regretăm. Sper să existe maturitatea politică necesară pentru a deschide căi de dialog și a nu pune partidul în alte situații regretabile”, a mai transmis Raul Ambruș.

Vă reamintim că cele două tabare din PNL Timiș sunt în conflict deschis de mai bine de aproape două săptămâni, începând cu ziua alegerilor interne pentru filiala Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.