Videoclip nou semnat K-lu: „Vreau să transmit ideea că râsul este atotvindecător“

Videoclip nou semnat K-lu: „Vreau să transmit ideea că râsul este atotvindecător“

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook K-lu

Noul single al artistului K-lu, „Pentru că râsul“ are parte de un videoclip care conține scene din scurtmetrajul „Merci! (Bodhisattva in metro)”.

„Piesa se poate descărca momentan doar de pe Patreon, iar pe viitor va fi inclusă pe albumul la care lucrez si care sper să fie gata undeva în toamnă. Pe Patreon, se mai găsesc câteva piese care vor fi incluse pe noul album.


Prin acest clip, am încercat să transmit ideea, că râsul este atotvindecător“, a spus K-lu.

Pe numele său adevărat Alin Constantin, K-lu a debutat în muzică în orașul său natal, Hunedoara, prin 1995, cântând într-o trupă hardcore numită Ză Ics, fiind solist vocal. Fiindcă a visat să găsească o altă exprimare muzicală, K-lu a venit la Timișoara și a fost o vreme barman în clubul Evolution, unde dealtfel a pus și prima oară muzică alături de Faust. Încet – încet, seturile sale s-au mutat la Pod 16, unde tânărul pasionat de muzică și-a definitivat stilul. „Mergeam la chefuri și vedeam pe line – up trei dj. Nu știam cum arată fiecare. De multe ori se schimbau între ei și nu știai care cine e. Atunci nu se oprea muzica în momentul când se schimbau artiștii. Mă obseda asta. Să anunț puțin muzica. Așa, mi-am făcut intro-uri de prezentare. Un fel de semnătură. O amprentă. După care mi-a venit idea să fac aceste intro-uri românești. Am observat că aveau efect. Lumea era mirată. Mi s-a părut că se dezinhibau și treceau la dans. Pas cu pas am început să fac șli piese, după care am adăugat animații și tot așa…“, își amintește K-lu de începuturile sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.