Viitoarea maternitate Bega, tot mai aproape de începerea lucrărilor. 19 copaci vor...

Viitoarea maternitate Bega, tot mai aproape de începerea lucrărilor. 19 copaci vor fi mutați

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1039003845">

Reprezentanții Consiliului Județean Timiș predat, luni, amplasamentul și au dat ordinul de începere a organizării de șantier pentru viitoarea maternitate a Spitalului Județean din Timișoara.

Noua clădire amplasată pe terenul aflat între Spitalul Județean și Casa Austria va avea o suprafață utilă de 4.761 metri pătrați.

În cadrul organizării de șantier, în această săptămână, vor fi transplantați 14 arbori și cinci arbuști, se va împrejmui locația și se vor realiza acțiuni de evitare a producerii și răspândirii prafului, precum și a murdăririi drumurilor.

Pentru menținerea unui ritm alert de lucru, Consiliul Județean Timiș vizează simultan mai multe planuri de acțiune și monitorizează cu atenție progresele înregistrate.

Prezent la vizita de lucru, administratorul județului, Marian Vasile, a atras atenția tuturor părților implicate asupra nevoii de corelare a eforturilor și de realizare cât mai rapidă a construcției.

„Estimăm începerea lucrărilor de execuție și punerea pietrei de temelie a noii maternității la sfârșitul acestei luni, după aprobarea în plen a devizului general actualizat la faza de Proiect Tehnic și a contribuției proprii CJ Timiș”, au transmis reprezentanții CJT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.