Zeci de cetățeni turci, prinși în timp ce încercau să treacă ilegal...

Zeci de cetățeni turci, prinși în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera de vest, ascunși într-un camion FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Nu mai puțin de 29 de cetățeni din Turcia, ascunşi într-un automarfar încărcat cu profile de aluminiu, au fost depistaţi de către poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II, când încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

„În data de 28 iulie 2021, în jurul orei 02.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, conducând un ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă, ambele înmatriculate în Turcia. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, profile de aluminiu pentru o societate din Polonia. În urma efectuării controlului amănunţit asupra mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul marfă, douăzeci și nouă de cetăţeni străini”, a transmis Poliția de Frontieră.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări.


În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că sunt cetățeni din Turcia, cu vârste cuprinse între 16 și 52 de ani.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii activității infracționale, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.