Zeci de migranți, ridicați de pe străzi în weekend, la Timișoara

Zeci de migranți, ridicați de pe străzi în weekend, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Zeci de migranți au fost adunați în weekend din diverse locuri în urma unei razii la care au luat parte poliţişti de frontieră, agenți de la Serviciul pentru Imigrări Timiş și jandarmi.

Aceștia au depistat, sâmbătă și duminică, 54 de cetăţeni afro-asiatici, care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt din Afganistan, Pakistan şi Bangladesh și au vârste cuprinse între 12 şi 27 de ani.


Majoritatea au documente temporare de identitate pentru solicitanţii de azil, dar nu îşi justificau prezenţa în Timişoara.

După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanţii de azil vor fi sprijiniţi pentru a se întoarce în Centrele Regionale de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.

„Toate structurile din cadrul MAI care participă la acţiunile în sistem integrat acţionează în permanenţă în Timişoara pentru prevenirea oricăror fapte antisociale. De asemenea, se efectuează verificări în mod constant a mijloacelor de transport pentru a stabili dacă persoanele străine prezente pe raza municipiului deţin documente legale de şedere”, au transmis, luni, reprezentanții Poliției de Frontieră.

Astfel de acțiuni vor avea şi pe parcursul următoarelor zile.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.