Zeci de mii de timișoreni racordați la Colterm rămân temporar fără apă...

Zeci de mii de timișoreni racordați la Colterm rămân temporar fără apă caldă

1
DISTRIBUIȚI
<


p>

Numeroși locatari din mai multe zone ale Timișoarei vor fi nevoiți să facă duș cu apă rece câteva zile.

Compania de termoficare a anunțat că pentru a pregăti sezonul 2021-2021 începe programul de revizii tehnice necesar creșterii gradului de siguranță în funcționarea rețelei termice de transport.

Lucrările vor fie efectuate etapizat, pe parcursul mai multor săptămâni, în diferite zone ale Timișoarei.

Lucrările de revizie încep luni, 5 iulie, în prima etapă executându-se probe de presiune în zona de nord 1 a orașului.

De luni dimineața, de la ora 7 până cel mai târziu în 9 iulie, se va întrerupe furnizarea apei calde de consum după cum urmează: Magistrala III termoficare 2Dn 700; Zona Detunata (PT 17, 17A); Zona Policlinicii (PT 8A, 8B, 8C); Zona Tipografilor (PT 19, 20, 21, 22, 23); Zona Lugojului (PT 71, 72, 73, 74, 74A, 75, STPT2, Spitalul Victor Babeș, 38A, Bantex, Metaltim, Edil Colore); Zona Ion Ionescu de la Brad (PT 38, 39, 40, 41); Zona Calea Lipovei (PT 27, 28, 29, 38B); Zona Calea Aradului (PT 32, 33, 35, 36, 37) și Zona Bucovina (PT 45A, 45B).

În zonele de sud și cea centrală a Timișoarei, probele se vor efectua ulterior, după un program pe care Colterm îl va anunța în timp util.

Angajații companiei de termoficare vor interveni pentru remedierea defecțiunilor constatate în urma probelor de presiune, iar reluarea furnizării în zona de nord 1 se va face etapizat, înainte de termenul maxim anunțat, în funcţie de finalizarea reviziilor.

La reluarea furnizării este posibil ca turbiditatea apei să aibă valori crescute față de cele normale pentru o perioadă scurtă de timp.

1 COMENTARIU

  1. asta e viitorul comunist al UE. incompetenta pe paine, ca vor sanctiona oamenii sanatosi la cap cu centrale proprii, care, vezi-doamne, „polueaza”. da, corect, mai bine vedem cum zboara caldura prin crapaturile soselelor, cu cat…? 30? 40% pierderi? sa ma pis pe voi, comunisti imputiti! na si luati acum spalat din parti. va spalati cu oala. multumiri comunismului, multumiri MUE UE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.