Zoli Toth pregătește un eveniment de neratat: „Am compus trei piese speciale...

Zoli Toth pregătește un eveniment de neratat: „Am compus trei piese speciale pentru concertul de Ziua Timișoarei“

0
DISTRIBUIȚI

Zoli Toth va susține un concert inclus în manifestările incluse în Ziua Timișoarei, recitalul lui special conceput pentru această ocazie urmând să se desfășoare în 3 august, de la ora 22, în Piața Unirii.

„De Ziua Timișoarei voi avea primul concert electro vocal simfonic, Better together. Un show complex din toate punctele de vedere. Un spectacol în care muzica electro intră în simbioză cu orchestra de corde, corul bărbătesc, designul de lumini și video. Am compus trei piese speciale pentru Timișoara, cu această ocazie.


Cei 18 cordari și corul bărbătesc Voces Timisienses vor fi dirijați de către maestrul Radu Popa. Inivitatul special va fi nimeni altul decât Cosmin Rafael Balean care va cânta la magicul instrument armean, duduk. Muncesc de vreo două luni pentru acest concert. Încerc să nu-l dezamăgesc pe fanul meu care mi-a spus că eu sunt Jean Michael Jarre de România“, spune Zoli Toth despre acest concert.

Artistul a absolvit Liceul de Muzică „Ion Vidu” din Timişoara, secţia Percuţie, în 1995 și după aceea a pus bazele trupei de percuţie Hans’n’feet Quartet, care mai târziu a devenit SISTEM, o formație de percuţionişti profesionişti care a ajuns pe primele poziții ale topurilor și a reprezentat România cu succes la concursul Eurovision. Ca activist ecologist, a susținut numeroase organizații non-guvernamentale și proiecte de mediu, este căsătorit și are două fiice. Anul acesta artistul a lansat primul său album solo, „Better Together”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.