Academia OWPN poposește și la Timișoara: sprijin pentru tinerii artiști de muzică...

Academia OWPN poposește și la Timișoara: sprijin pentru tinerii artiști de muzică electronică

0
DISTRIBUIȚI

Casa de Cultură a Studenților a fost ieri gazda deschiderii academiei OWPN din Timișoara,  prima academie gratuită pentru educație emoțională și profesională în muzică electronică din Europa. Asociația OWPN Aademy oferă spațiul de dezvoltare pe plan artistic și personal prin oportunitatea artiștilor de a asista la workshop-uri de dezvoltare emoțională alături de psihologi și psihoterapeuți care pot îndruma și pot da sfaturi membrilor din asociație.


Totodată, artiștii înscriși în asociație pot participa la workshop-uri susținute de artiști și producători cu experiență din industrie care îi vor învăța secretele lor pentru a ajunge un DJ/Producător de succes.

Asociația OWPN Academy a lansat discul „A record that will save the people” (Discul care va salva oameni), un album vinil ce conține 12 piese de la 12 artiști din zona de muzică electronică. Albumul conține și piesa „You” produsă de DJ Shiver, primul NFT muzical-vocal din România.

Participarea la evenimentele initiate de Academia OWPN este gratuită. În cadrul evenimentelor din Timișoara, pe parcursul perioadei următoare cei interesați vor avea parte de workshop-uri cu psihologii Sofia și Andrei și de sesiuni diverse alături de reprezentanți ai scenei locale cum ar fi Punu, Dropline, UFO, Dudu, Murgu Grațian și Seba 1394.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.