Accident grav în apropiere de Timișoara, trei persoane au murit, patru răniți...

Accident grav în apropiere de Timișoara, trei persoane au murit, patru răniți UPDATE Cum s-a produs accidentul FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Grav accident de circulație astăzi, pe DJ 592, șoseaua care leagă Timișoara de Buziaș. În urma impactului dintre un autocamion și un automobil și-au pierdut viața trei persoane, iar alte patru au fost rănite. Accidentul a avut loc în zona localității Albina.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Conform primelor informații, accidentul s-a produs când o mașină care a virat la stânga a fost izbită în plin de un autocamion care circula din sens opus, fiind aruncată în alte două automobile, o altă mașină fiind lovită de remorca autocamionului.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipe de intervenție, între care trei trei echipaje SMURD și trei ambulanțe SAJ. Conform ISU Timiș, în accident au fost implicate șapte persoane, dintre care trei (doi bărbați și o femeie), au murit. Două persoane au fost transportate la spital, iar alte două victime primesc îngrijiri la fața locului.

UPDATE 2 „Din primele verificări, rezultă ca șoferul, un bărbat de 54 de ani, care conducea un autocamion dinspre Timișoara înspre Buziaș a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sensul opus de mers, ulterior alte trei autoturisme intrând în coliziune cu autoturismul acroșat de către autocamion.


În urma impactului trei persoane au decedat (conducătorii primelor doua autoturisme și o femeie pasager în al doilea autoturism) și alte două persoane au fost rănite (bărbat și femeie). Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru a stabili toate cauzele și împrejurărilor producerii accidentului”, a transmis IPJ Timiș.

Cele trei persoane care și-au pierdut viața sunt doi bărbați de 39 si 53 de ani, și o femeie de 74 de ani, toți din Timisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.