Accident pe Autostrada Vestului, o mașină s-a izbit de remorca unui autotren....

Accident pe Autostrada Vestului, o mașină s-a izbit de remorca unui autotren. Patru răniți, o femeie a rămas încarcerată

0
DISTRIBUIȚI

Echipajele de urgență din cadrul ISU Timiș au fost solicitate să intervină la un accident rutier produs pe autostrada A1, la km 475, pe sensul de mers Lugoj – Timișoara.

„La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului 1 Timișoara și Punctului de lucru Topolovățu Mare, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ, cu un total de 10 militari.


Coliziunea a avut loc între un autoturism și semi-remorca unui tir. În accident au fost implicate cinci persoane adulte. La sosirea salvatorilor la fața locului, s-a constatat că o persoană de sex feminin era încarcerată. S-au efectuat manevre pentru extragerea femeii, care ulterior a fost predată echipajelor medicale în vederea transportului la spital. Pentru trei persoane, doi bărbați și o femeie, pasageri în autoturism, care erau conștiente și cooperante s-a realizat, monitorizarea medicală la fața locului de către echipajele de urgență. Toți trei au fost transportați apoi la spital, pentru îngrijiri medicale”, a transmis ISU Timiș.

Sursa foto: Facebook / Info Trafic jud. Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.