Aceste 10 parfumuri sunt elegante, dulci și îți oferă multă energie pozitivă

Aceste 10 parfumuri sunt elegante, dulci și îți oferă multă energie pozitivă

0
DISTRIBUIȚI

Parfumurile dulci sunt, fără îndoială, preferatele acelor femei cochete, care vor să atragă atenția cu orice ocazie. Un parfum dulce este un must have pentru fiecare femeie, la fel ca un parfum floral. Acestea se caracterizează prin game largi de note dulci în compoziția lor, sunt foarte intense și irezistibile și se remarcă prin potrivirea perfectă cu ținuta, ocazia și personalitatea purtătorului lor. Știm cât de important este un parfum pentru o femeie, acea aromă vă va face cunoscută personalitatea și vă va lăsa amprenta în orice situație, așa că iată 10 parfumuri damă dulci din care poți alege.

Amyris Femme de Francis Kurkdjian

Parisul este inspirația acestui parfum de floare de mandarină, iasomie, pară, iris, amyris din Caraibe și chihlimbar. Rezultatul? Un parfum însorit și vibrant. A fost lansat în 2021, iar nasul din spatele acestui parfum este chiar Francis Kurkdjian.

Les Eaux d’Une Instant Intimate White Flowers de Angel Schlesser

Pasiunea unei furtuni tropicale se transformă în acest parfum plin de senzualitate. Monoi, iasomia și vanilia îi oferă o feminitate aparte. A fost lansat în 2020, iar nasul din spatele acestui patfum este Ane Ayo. Notele de vârf sunt de ulei de Monoi și floare Tiare. Notele de mijloc sunt de iasomie, iar notele de bază sunt de vanilie.

Idei parfumuri damă – oferte eMAG

Amor Amor de Cacharel

Romanticismul unei iubiri adolescente și acea pasiune pe care am simțit-o cu toții la un moment dat poate fi descrisă cu un miros. Acordurile Amor Amor realizează acest lucru, datorită florii melati, a trandafirului sau a crinului sălbatic. Acest parfum a fost lansat în 2013. Notele de vârf sunt de măr roșu, caisă și mandarine. Notele de mijloc sunt de scorțișoară și iasomie, iar notele de bază sunt de caramel, vanilie și lemn de santal.

Calvin Klein Deep Euphoria

Provocarea senzualității celei mai îmbătătoare este firul comun al acestui parfum magnetic. Trandafirul exotic Black Magic își dă mirosul narcotic, care își lasă amprenta oriunde te duci.


A fost lansat în 2016, fiind creat de către Honorine Blanc și Ann Gottlieb. Notele de vârf sunt de cascalone, piper alb și frunză de mandarin. Notele de mijloc sunt de trandafir negru, bujor, geranium și iasomie sambac, iar notele de bază sunt de pathouli, note lemnoase și mosc.

Miss Dior Rose n ‘Roses de Dior

Acest imn al iubirii pe care îl compune Dior este atât dulce, cât și proaspăt ca roua, deoarece inspirația luată din natură este pe deplin prezentă. Notele sale de trandafir de Grasse, bergamot, mosc alb sau mușcat sunt amestecul perfect. A fost lansat în 2020, nasul din spatele acestuia fiind Francois Demachy. Notele de vârf sunt de geranium, bergamotă și mandarină italiană. Notele de mijloc sunt de Grasse Rose și trandafir de Damasc, iar cele de bază sunt de mosc alb.

Peonia Nobile de la Acqua di Parma

Elegant și sublim, așa descrie firma acest parfum, care are ca bujor ca protagonist. „ Delicat și exuberant, moale și energic ”, în acest fel definesc acest parfum cei de la Acqua di Parma, care semnează un parfum absolut magnetic. A fost lansat în 2016 și este compus din note de bujor, trandafir turcesc, zmeură, pathouli, geranium, piper negru, mosc, frezie și ambra.

Parfumuri damă – Oferte & reviews

Dolce Shine de Dolce & Gabbana

Fericirea vine imediat ce simți acest parfum pe piele. Cu acorduri de grapefruit, mango, gutui, iasomie, floare de portocal și note de lemn și mosc, acest parfum strălucitor este o joie de vivre pură. Acest parfum a fost lansat în 2020, iar nasul din spatele acestui parfum este Marie Salamagne. Notele de vârf sunt de mango, quince și grapefruit. Notele de mijloc sunt de tuberoze, iasomie, flori de portocal, sare de mare, iar notele de bază sunt de mosc alb, note lemnoase albe și lemn de santal australian.

Eau de Magnolia de Carlos Benaïm de Frederic Malle

Dulceața și prospețimea citricelor merg mână în mână în acest parfum încântător. Bergamotă, lămâie, grapefruit, iasomie, magnolie, vetiver, chihlimbar sau cedru sunt câteva dintre ingredientele acestei arome cristaline. Acest parfum a fost lansat în 2014, iar nasul din spatele acestui parfum este Carlos Benaim. Notele de vârf sunt de bergamotă. Notele de mijloc sunt de magnolie, vetiver și patchouli, iar cele de bază sunt de mușchi, cedru și ambra.

Coco Mademoiselle de Chanel

Dacă ceva caracterizează acest parfum, acesta este sufletul său liber, voluptos și feminin. Prospețimea portocalei, senzualitatea iasomiei și trandafirului și eleganța patchouli și vetiver construiesc un parfum plin de personalitate.

La Tulipe Byredo

Frezie, rubarbă, ciclamen, lalea, pădure blondă, vetiver … Combinația aromatică a acestui parfum este ca o plimbare în mediul rural în luna mai. Lansat în 2010, nasul din spatele acestui parfum a fsot Jerome Epinette și Ben Gorham. Notele de vârf sunt de frezie, ciclamen și rubarbă. Notele de mijloc sunt de lalea roz, iar notele de bază sunt de note verzi, vetiver și note lemnoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.