Albumul timișorenilor de la Dordeduh , Har, aprecieri în presa internațională

Albumul timișorenilor de la Dordeduh , Har, aprecieri în presa internațională

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Miluta Flueras

Membrii trupei timișorene Dordeduh au parte de cuvinte de laudă în presa internațională, grație albumului Har, editat la casa de discuri germane Prophecy Records.

Formația alcătuită din Edmond „Huppogrammos” Karban (voce, chitări și alte instrumente), Cristian „Sol Faur” Popescu (chitări, keyboards și alte instrumente), Andrei Jumugă (percuție, tobe, toacă) și Flavius Misarăș (bass) a avut parte de o serie de cronici pozitive în rândul unor reviste de prestigiu din întreaga lume.

După ce discul a fost lăudat de publicații ca Metal Hammer Germania, Loudersound sau Sonic Seducer, recent ediția britanică a revistei Metal Hammer a publicat un amplu articol dedicat timișorenilor, în cadrul căruia pe două pagini apar și o serie de amănunte inedite despre activitatea formației, povestite de solistul Edmond Karban.

Primul concert inclus în campania de promovare a discului a avut loc în luna iulie a acestui an la Arenele Romane din București, unde alături de membrii trupei timișorene au mai cântat Bucovina și Neon Prophecies.


În data de 13 august, formația a susținut un concert în cadrul legendarului festival Brutal Assault din Cehia, iar o zi mai târziu timișorenii au susținut un recital în cadrul festivalului Electric Castle la Cluj. Seria concertelor a continuat zilele trecute în Ungaria, cu o apariție în cadrul festivalului Fekete Zaj., iar în septembrie Dordeduh vor cânta în Germania, la Prophecy Fest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.