Alin Nica despre „talibanii din jurul lui Robu”: „Am crezut că pot...

Alin Nica despre „talibanii din jurul lui Robu”: „Am crezut că pot deveni membri buni ai PNL”

1
DISTRIBUIȚI

Liderul interimar al liberalilor din județ, Alin Nica, și-a cerut, vineri, scuze pentru evenimentele prin care a trecut PNL Timiș sâmbătă trecută, la conferința municipală de alegeri.

„Este fauna care a crescut în jurul fostului primar, i-au asigurat o perdea de protecție. Grupul de forță din jurul lui Robu s-a trezit fără privilegii și a acționat violent. Am crezut că talibanii din jurul lui Robu pot deveni membri buni ai PNL, acum prețul este mare și îl vom plăti noi cei care suntem serioși în timp ce creatroul acestui mecanism se victimizează pe Facebook”, a declarat, vineri Alin Nica.

Președintele interimar al PNL a mai spus că gașca lui Ambruș și Chira este susținătoare violentă a echipei lui Orban.

„Întrebarea este ce ne dorim de la acest partid pentru că dacă vom continua în această direcție nu suntem pe drumul cel bun. Trebuie să fim atenți la felul în care ducem aceste campanii interne. Este practic un semnal de alarmă și sper ca în ultimul ceas competitorii să afle în ce capcană au intrat. Mâine avem o competiție internă în care voi candida alături de Sorin Munteanu și Claudia Chira”, a spus Alin Nica.

Potrivit acestuia, Alin Popoviciu nu mai este membru PNL potrivit deciziei Comisiei de Arbitraj și nu mai poate candida.

„El a ales să conteste decizia în instanță pentru a-și prelungi în mod nejustificat mandatul de consilier județean”, a afirmat Nica.

Liderul liberalilor timișeni spune că la Conferința Județeană de Alegeri a PNL de sâmbătă, de la Sala Olimpia, au fost luate măsuri de ordine și protecție.

„Cred că alegerile de sâmbătă sunt pentru PNL Timiș un punct de cotitură, începem reconstrucția partidului și nu începem de la zero, ci de la minus 100, acele imagini vor rămâne în folclorul local.


Dar sunt un om optimist și pozitiv și văd ce putem învăța din astfel de momente. De acum încolo, vom fi mult mai atenți la oamenii din jurul nostru. Avem astfel o echipă curată constituită din marea majoritatea a membrilor de bună credință și de bun simț. Noi nu construim un partid de interlopi, așa că Nicolae Robu îi poate recupera în proiectul său de a deveni primar”, a spus Alin Nica.

„Așa cum votul meu se va duce mâine pentru echipa lui Alin Nica, tot așa în 25 septembrie voi susține echipa premierului Câțu”, a precizat senatorul PNL Alina Gorghiu.

„Mâine este prima zi din viitorul filialei PNL Timiș, voi candida pentru poziția de prim-vicepreședinte în echipa lui Alin Nica”, a declarat rectorul UVT Marilen Pirtea.

„Alături de Alin Nica ne vom putea atinge obiectivele propuse”, a fost de părere deputatul liberal Cosmin Șandru.

Alin Nica a mai declarat că i-a invitat și pe Florin Cîțu și pe Ludovic Orban, dar ar prefera să nu vină nici unul pentru că au transmis tensiunea.

„Dacă domnul Robu va nesocoti statutul PNL evident că va ajunge în această postură (n.r. – de a fi exclus). Am informații că a fost clar în spatele acestor mișcări, chiar le-a stimulat și încurajat. Atunci când vor fi dovezile indubitabile și când va ieși și în afara partidului să facă astfel de afirmații, atunci vom vedea. Depinde de gravitatea situației, dar nu aș merge așa de departe. Pe Claudiu Chira îl consider un eșec și al meu personal pentru că i-am acordat încredere”, a mai afirmat Alin Nica.

1 COMENTARIU

  1. Parcă Viorel Catarama ExPresedinte PNL, spunea despre partide a sunt ORGANIZAȚII MAFIOTE de jefuit banul public!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.