Alina Gorghiu îi ia apărarea din nou premierului Cîțu după dezvăluirea că...

Alina Gorghiu îi ia apărarea din nou premierului Cîțu după dezvăluirea că nu a returnat 6.698,73 de dolari de pe un card de credit

1
DISTRIBUIȚI

Senatorul PNL de Timiș Alina Gorghiu a reacționat, duminică, după ce MEDIAFAX și Aleph News au publicat al doilea dosar din SUA al lui Florin Cîțu: „Eu știu că e musai ca Florin Cîțu să aibă zeci de dosare până la Congres”, a spus ea.

Alina Gorghiu a scris, duminică seara, pe Facebook, că „în noua poveste” există o decizie clară a unei instanțe și că speța a fost respinsă.

„Eu știu că e musai ca Florin Cîţu să aibă zeci de dosare până la Congres.


Dar, în noua poveste, există o decizie clară a unei instanțe americane, că speța civilă a fost respinsă, iar firma nu a depus vreo altă solicitare. Adică există cineva care te dă în judecată, tu nu știi, că nu te anunță nimeni, cererea lor este respinsă, iar tu rămâi cu denigrările. Sau nici justiția americanilor nu mai e bună zilele acestea?”, scrie Alina Gorghiu.

Aceasta citează din documentul obținut de MEDIAFAX și Aleph News: „Documentul instanţei semnat de judecătorul Steven P. Van Marel arată, într-o notificare olografă, că speţa civilă (Case No. LACV044600, Clarke-Jordan Financial, LC vs Florin V Cîţu) a fost respinsă în următoarea zi după expirarea termenului pentru notificarea lui Florin Cîţu, respectiv pe 24 februarie 2009”.

La șase ani după plecarea din SUA, pe 21 iulie 2008, Florin Cîţu a fost chemat în judecată în instanţa din Iowa pentru o datorie neplătită de 6.698,73 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank, N.A, unul dintre cei mai mari furnizori de carduri de credit ai Americii.

1 COMENTARIU

  1. Penibila aparare. Cu adevarat penibila. E vreo minciuna in ceee ce se scrie ? Cu ce sunteti diferiti de PSD? Cu nimic ! Adica, scuze, sunteti diferiti de forma. Aceste „dosare” sunt fabricate? Vreti sa puneti la indoiala justitia americana? Vreti sa insinuati ca politistul american a falsificat dosaru; ca sa il prinda pe Catu dupa 20 de ani ? Vreti sa spuneti ca imprumutul era fictiv, ca domnul premier nu a lasat datoria ? Deci, aparati un om arestat de politia amerciana si care a plecat din SUA lasand datorii in urma. Frumos, ne dati lectii de morala. Vulpea paznic la gaini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.