Amatori de drifturi prin oraș, amendați de Poliția Locală Timișoara. De ce...

Amatori de drifturi prin oraș, amendați de Poliția Locală Timișoara. De ce au fost verificate mai multe firme

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali, în colaborare cu jandarmii, sunt cu ochii pe firmele și pasionații de drifturi care fac gălăgie noaptea.

Numai luna aceasta au fost înregistrate 33 de sesizări de la timișoreni deranjați de zgomotul făcut noaptea de cei care au dat muzica prea tare ori au turat motoarele pe străzile orașului.

Poliția Locală Timișoara a organizat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în colaborare cu Inspectoratul de Jandarmi Județean „General Moise Groza” Timiș, o razie. Au fost vizați în special cei care deranjează cu drifturile lor somnul timișorenilor, precum și localurile unde gălăgia e mult prea mare.

„Acțiunea a venit ca urmare a numeroaselor sesizări de la cetățeni care au reclamat, în ultima perioadă, gălăgia pe timp de noapte, în special în apropierea localurilor din oraș, unde se asculta muzică la intensitate ridicată, dar și zgomotul produs de conducătorii de motociclete și autovehicule care turează motoarele pe timp de noapte”, au transmis, luni, reprezentanții Poliției Locale.

Au fost verificate 20 de societăți comerciale, din care cinci au fost sancționate pentru nerespectarea prevederilor privind nivelul de zgomot, dar și pentru nedeținerea acordului de funcționare, iar cinci conducători de motociclete sau autovehicule care s-au distrat turând motoarele au fost de asemenea sancționați.


Valoarea celor 26 de amenzi aplicate se ridică la 16.170 de lei.

„Poliția Locală Timișoara atrage atenția celor care organizează evenimente sau sunt pasionați de drifturi să respecte legislația deoarece acțiunile de acest gen vor fi organizate și în perioada următoare, iar cei surprinși încălcând actele normative în vigoare vor fi drastic sancționați”, au mai transmis reprezentanții instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.