Amenzi de 90.000 de lei într-o singură zi pentru mizeria din localuri...

Amenzi de 90.000 de lei într-o singură zi pentru mizeria din localuri și depozitare neconformă a alimentelor, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Murdărie și alimente depozitate la voia întâmplării.


Asta au găsit inspectorii de la DSVSA Timiș, joi, când au controlat un supermarket, cinci restaurante, două unități tip fast-food, o pizzerie și o patiserie.

Inspectorii au dat amenzi în valoare de 90.000 lei și un avertisment.

A fost aplicată o sancțiune unui restaurant fiind suspendată activitatea pe o perioadă de 60 de zile pentru nerespectarea condițiilor de igienă conform prevederilor legale și condițiilor de depozitare a produselor alimentare.

De asemenea, cei de la DSVSA au confiscat 39 de kilograme de produse.

Inspectorii DSVSA Timiș vor verifica continuare condițiile de recepționare, manipulare, depozitare și procesare a produselor de origine animală în unități  care se adresează unui număr mare de consumatori, cum sunt cantine, restaurante, catering și tabere pentru copii, precum și asigurarea temperaturilor adecvate pentru menţinerea lanţului frigorific în timpul producției, depozitării, transportului  și expunerii la comercializare.

Se interzice comercializareai şi punerea în consum a cărnurilor care nu sunt inspectate, ştampilate şi certificate sanitar veterinar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.