Aneta Gașpar, solista cunoscută de la concursul Vocea României, cântă alături de...

Aneta Gașpar, solista cunoscută de la concursul Vocea României, cântă alături de formația Tiramisu Band, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Aneta Gașpar susține un concert la Timișoara alături de Tiramisu Band

Aneta Gașpar, solista cunoscută datorită prestațiilor sale din concursul Vocea României, va susține un concert la Timișoara alături de colegii ei din trupa Tiramisu Band, evenimentul urmând să se desfășoare sâmbătă, 7 august, de la ora 20, la Manufactura.

Trupă din Vârşeţ (Serbia), Tiramisu Band, în formula membriilor Aneta Gaşpar – vocal, Darko Angelovski – chitară şi Dragan Đokić – pian, şi-a început călătoria muzicală în urmă cu opt ani. Muzica îndrăgită şi cântată în cadrul acestui grup variază în genuri muzicale – de la muzica rock până la bossa nova. Ideea lor este de a oferi un sunet nou şi interesant prin abordarea cântărilor din prisma perspectivei lor.

Aneta Gaşpar este o tânără artistă căreia muzica, pe lângă artele plastice, oferă o dimensiune aparte de a-şi exprima sentimentele şi gândurile, de a le manipula şi încadra în forma sunetelor.


În clasa a şaptea, o dată cu primirea unei chitări de crăciun, pasiunea pentru muzică şi interpretare s-a amplificat semnificativ. După câţiva ani, în oraşul natal s-a deschis profilul de jazz în cadrul liceului de muzică „Josif Marinković”. Aici s-a înscris şi frecventat liceul la profilul de jazz canto timp de patru ani. În această perioadă devine şi membra primului grup coral de muzică gospel din Belgrad – „Merry Gospel Choir”. Participă la numeroase festivale, fie de tip umanitar, de jazz sau de rock. Pe lângă trupa Tiramisu, este şi membra trupei Kontakt care a fost cunoscută şi sub denumirea Start Making Sense în perioada în care funcţiona ca şi tribute band pentru Talking Heads.

În anul 2019, Aneta a participat şi la concursul de muzică „Vocea României” avându-l pe Tudor Chirilă ca mentor. Despre această experienţă spune că a fost una din momentele cât emoţionante atât şi excitante. „Am ieşit din zona mea de comfort – emoţiile copleşitoare cu cele frumoase au dansat un tango încontinuu – mi-a fost frică de interpretările mele sub presiune enormă iar de pe altă parte am fost înconjurată de oameni şi muzicieni extraordinari cu care am făcut multe amintiri minunate”, și-a amintit solista.

Aneta Gașpar a absolvit studiile masterale la Facultatea de Arte şi Design din Timișoara, la secţia Grafică publicitară şi de carte. Fiind reunită cu membrii trupei după o pauză mai lungă din cauza studiilor şi schimbarea mediului, planifică şi un potenţial album cu propriile ei piese.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.