Aquatim întrerupe apa în trei localități din Timiș pentru spălarea rețelelor de...

Aquatim întrerupe apa în trei localități din Timiș pentru spălarea rețelelor de distribuție

0
DISTRIBUIȚI

În zilele următoare, Aquatim va efectua spălarea și igienizarea rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare în mai multe localități.

Ca urmare, în 11 august, între orele 8 – 16, se va întrerupe furnizarea apei în Traian Vuia, iar în 11 și 12 august, între orele 9 și 15, se va opri apa în Alioș.


De asemenea, în 12 august, între orele 2 și 4, se va opri apa în Ghiroda pentru lucrări de verificare a rețelei de distribuție.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pentru perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.