Arheologi din Satu Mare, la muncă pe traseul noului drum de legătură...

Arheologi din Satu Mare, la muncă pe traseul noului drum de legătură dintre DN69 și Autostrada Vestului

0
DISTRIBUIȚI

La finele săptămânii trecute, a început cercetarea în vederea descărcării de sarcină arheologică pe noul drum de legătură dintre DN 69 Timișoara – Arad și autostrada A1. Cercetarea arheologică este realizată de arheologi de la Muzeul Județean Satu Mare, a transmis DRDP Timișoara.

În 7 ianuarie, a fost stabilit rezultatul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect proiectare și execuție „Drum de legătură Autostrada A1 Arad – Timișoara – DN 69″.

Ofertantul desemnat câștigător a fost TODINI COSTRUZIONI GENERALI S.p.A., cu preţul de 190 milioane de lei, fără TVA. Durata de execuție a contractului este de 24 luni, din care șase luni a fost perioada de proiectare și 18 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 84 de luni.

Traseul drumului de legătură are o lungime de zece kilometri și începe cu circa 300 de metri înaintea intersecției existente dintre drumurile DJ 692 și E671 (DN 69), cu amenajarea unui nod rutier și se dezvoltă pe direcția nord-est spre autostrada A1.


Clasa tehnică a drumului de legătură este II, iar viteza de proiectare este de 100 km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.