Băiat de 13 ani dispărut de duminică. Sună la 112 dacă îl...

Băiat de 13 ani dispărut de duminică. Sună la 112 dacă îl vezi UPDATE Minorul a fost găsit

0
DISTRIBUIȚI

Ionel Emanuel Gomboș, un băiat de 13 ani din Reșița, este căutat de familie și poliție după ce a fost dat dispărut.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin s-au autosesizat, luni seara, în jurul orei 22.00, în urma vizualizării unei postări pe o rețea de socializare, fiind identificată mama minorului.


Aceasta a sesizat ulterior faptul că duminică, 1 august, în jurul prânzului, Ionel Emanuel Gomboș a plecat de la locuința din Reșița și nu a revenit.

Băiatul are înălțimea 1,50 metri, păr șaten deschis, aranjat pe o parte, ochi verzi, ten deschis și constituție atletică.

La data plecării era îmbrăcat cu un tricou de culoare roșie, pantaloni de trening de culoare vișinie, iar în picioare avea adidași cu dungi negre.

Cei care pot furniza informații cu privire la băiatul dispărut sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

UPDATE În această după-amiază, minorul a fost găsit de polițiști, în Reșița. Acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni și nu a suferit vătămări. De asemenea, au fost informați reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin în vederea dispunerii de măsuri conform competențelor”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.