Bărbat accidentat mortal pe DN 58. Șoferul a fugit de la locul...

Bărbat accidentat mortal pe DN 58. Șoferul a fugit de la locul accidentului UPDATE Autorul a fost găsit de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de aproximativ 65-70 de ani a fost lovit de un autovehicul în timp ce se deplasa pe marginea DN 58, la intrarea în Caransebeș dinspre Reșița.

Accidentul a fost anunțat marți la ora 05.44 de o persoană care a trecut pe acolo la 112.

Șoferul care l-a lovit a părăsit locul accidentului rămânând deocamdată  neidentificat.

Polițiștii desfășoară cercetări în vederea identificării autorului și stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

UPDATE „În urma accidentului rutier din această dimineață, când un bărbat de 70 de ani, din județul Olt, a decedat, fiind lovit de un autovehicul pe DN58, la intrarea în municipiul Caransebeș, polițiștii au declanșat multiple activități pentru identificarea autorului, activități desfășurate atât în județul nostru cât și în județele limitrofe.


După aproximativ 4 ore de la producerea accidentului autorul a fost identificat de polițiștii din Deva. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Bosnia și Herțegovina, care conducea o autoutilitară înmatriculată în străinătate. Polițiștii desfășoară activități de cercetare în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.