Căței adoptați la primul târg de profil de anul acesta. Patrupezii le...

Căței adoptați la primul târg de profil de anul acesta. Patrupezii le vor ține companie bătrânilor singuri sau copiilor

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1274917714">

Zona Flora a fost animată sâmbătă cu ocazia reluării târgurilor de adopții canine.

Zeci de timișoreni de toate vârstele au participat la primul din cele cinci târguri de adopții canine, organizate sub sloganul „Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!” de către Primăria Timișoara, adăpostul Danyflor și asociația de protecție a animalelor Ecovet.

Primul târg de adopții a avut loc în zona Flora și din cei 15 câini maidanezi deparazitați, vaccinați, sterliizați, microcipați și foarte sociabili, zece și-au găsit stăpâni.

„Au fost și copii și adulți la târg, s-au adoptat câini de familii care stau atât la casă cât și la bloc. Au adoptat oameni mai în vârstă cărora le-a murit cățelul sau doar își doresc un suflet cu care să împartă singurătatea, dar și copii. Au fost adoptați și pui și adulți, chiar și căței trecuți de prima tinerețe”, ne-a spus Adriana Tudor, președintele Asociației Ecovet.

În fiecare zi de sâmbătă la Danyflor, cu sprijinul voluntarilor, se derulează programe de socializare pentru patrupedele aflate în adăpost, care fac parte din pregătirea lor pentru adopție. La Danyflor sunt în jur de 400 de câini fără stăpân, cifra fiind diferită în fiecare zi.

Timișorenii iubitori de animale pot adopta câini și direct din adăpost, în fiecare zi, în timpul programului de lucru, iar informații detaliate pot fi găsite pe www.danyflor.ro  sau pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.