Cel mai mare picnic de familie din România va avea loc la...

Cel mai mare picnic de familie din România va avea loc la Timișoara la Timeless 4ALL. Programul complet al evenimentului

1
DISTRIBUIȚI

În perioada 3-5 septembrie, la Timișoara se va organiza cel mai mare festival dedicat întregii familii, Timeless 4ALL.

„Există nenumărate festivaluri cu tematici diverse, dar noi ne-am dorit altceva. Timeless 4 ALL este un festival pentru întreaga familie. Acesta aduce un concept unic în România și în zona balcanică. Vrem să creăm o mișcare nouă în domeniul distracției, pe care să o transformăm în brand și care să pună Timișoara pe harta turistică a festivalurilor. Dar înainte de toate, ne dorim să readucem zâmbetul larg pe chipul copiilor, să redăm entuziasmul tinerilor și să reconectăm întreaga familie trăind momente memorabile la Timeless 4 ALL”, a precizat Călin Ionescu, director artistic al festivalului.

Timp de trei zile, în perioada 3-5 septembrie, Aerodromul Cioca din Timișoara se va transforma într-un uriaș parc de distracții cu 12 tobogane gonflabile, două trenulețe, două carusele, o pistă de mașinuțe tamponabile, trambuline elastice, piscină cu baloane pe apă și alte surprize.

„Există acum o generație interesată în mod deosebit de lumea dinozaurilor. În România s-au deschis câteva atracții pentru genul acesta de fani. Pentru ei, la Timeless Festival aducem dinozaurii acasă, în Timișoara. Să ai un selfie cu dinozauri e la mare căutare acum. Noi facem bucuria asta publicului nostru!”, a spus Minodora Stancu, project manager.

„Toți ne aducem aminte cum în excursiile de altădată care se organizau în familie ca formă de distracție, cel mai așteptat moment era picnicul ce se lăsa la final cu jocuri, glume și hohote de râs conectând întreaga familie cu bună dispoziție și armonie. Ne-am propus să facem cel mai mare picnic de familie din România. Pentru asta cei care ne trec pragul nu trebuie să își uite păturica, tacâmurile, iar mâncarea e la noi, în cea mai tare locație din oraș Timeless Festival, la Aerodromul Cioca din Timișoara. Tot ce trebuie să faceți e să veniți în număr cât mai mare nu doar ca să spargem cifre record, ci să facem dovada că Timișoara e o familie imensă”, a precizat Minodora Stancu, project manager al manifestării.

Festivalul Timeless 4ALL va pune la dispoziția publicului pentru relaxare o zonă de lounge, un food court unde se vor putea degusta preparate culinare delicioase, înghețată și răcoritoare dar și alte surprize.

„Pandemia a furat din gustul vieții tinerilor și i-a ținut de multe ori departe de a-și trăi vârsta.


De aceea, Timeless Festival vrea să le redea entuziasmul prin vibrația unui festival adevărat în care întâlnirea cu scena și artiștii favoriți nu mai reprezintă o restricție. Numele artiștilor care fac line-up-ul primei ediții a Festivalului Timeless 4ALL este ales pe măsura preferințelor publicului căruia ne adresăm. Sunt în vogă, sunt idolii noii generații de consumatori de concerte și spectacole, sunt în topul vizualizărilor online”, a declarat Mario Nay, organizator Timeless Festival.

 

Concerte și spectacole:

 

3 septembrie:

DJ IST

DJ ANGELO ES

DJ ALLY KZAN

HAARAW

 

4 septembrie:

Gașca Zurli

Teatrul Merlin

Dorian Popa

Andra Gogan

Mario Fresh

 

5 septembrie:

Magicianul Lorenzo Cristian

Teatrul Merlin

Celia

Bibi și Antonio Pican

 

„Timeless 4ALL este un festival care nu are restricții de vârstă, mai ales că vrem să celebrăm bucuria în familie, armonia și buna dispoziție. Nu va fi vreme să te plictisești. Atelierele, workshop-urile, prezentările și demonstrațiile pe care le-am pregătit dau posibilitatea ca fiecare dintre cei prezenți să se regăsească și să petreacă timp de calitate alături de familie. Suntem siguri că orice pasiune ar avea copilul vostru, o veți găsi la festivalul nostru!”, a transmis Marius Costiuc, organizator Timeless Festival.

În cele trei zile de Timeless Festival vor fi activități și distracții pe alese: Dino Park, cursa de obstacole, trambuline, castele gonflabile, animatori de circ, teatru de păpuși, show de magie. De asemenea, vizitatorii vor avea parte de stații VR, stații de gaming, perete de cățărat, kart-uri electrice, fotbal gonflabil, Planetarium și o variantă proprie a competiției IronMan numită IronKid.

Cei interesați vor putea participa la atelier de magie, atelier senzorial de slime, atelier de modelaj porțelan rece și plastelină, atelier de păpuși, atelier de kirigami, atelier de picturi pe față, atelier de arte marțiale, atelier de dansuri și atelier de aranjamente florale.

Pentru bilete și abonamente intrați pe: https://www.iabilet.ro/bilete-timeless-4all-festival-66061/

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.