Celebra piesă bănățeană „Frumoasă vecina noastră“, remixată în stil 2021 VIDEO

Celebra piesă bănățeană „Frumoasă vecina noastră“, remixată în stil 2021 VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Sigur nu v-ați așteptat la acest „featuring” între legenda folclorului bănățean – Tiberiu Ceia cu șlagărul tuturor timpurilor  „Frumoasă vecina noastră” și tot din folclorul bănățean, binecunoscuta artistă de succes din noua generație, Dana Gruescu, iar cel care a venit cu aceasta idee este LocoDJ,  dj-ul pe care îl  cunoaștem din numeroasele colaborări muzicale cu artiști naționali și internaționali.

Cei trei artiști numesc acest proiect, unul de  suflet, în care vor sa unească generațiile dar și stilurile muzicale diferite: folclorul anilor ’70, muzica populară a zilelor noastre, dar și tinerii care ascultă muzică electronică.

Povestea pe scurt: „Totul a început de la o discuție între mine și Titel Brestovicean, soțul Danei.


Fiind foarte apropiați și colaborând la  evenimente, mi-a venit ideea de a înregistra o piesă împreună cu Dana. Îmi place muzica folclorică însă îmi doream ceva diferit. Voiam să-i cuprind și pe cei mai tineri, care nu ascultă decât ocazional muzică populară. Când a venit vorba despre piesă, răspunsul a venit de la sine – Frumoasă vecina noastră.

Așa a luat naștere acest proiect și cu aceasta ocazie mulțumim domnului Tiberiu Ceia, pentru acordul și încrederea de a reface acest șlagăr într-un stil nou“, spune LocoDJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.