Cinci ani de activitate pentru Fundația Comunitară Timișoara, cu peste 200 de...

Cinci ani de activitate pentru Fundația Comunitară Timișoara, cu peste 200 de proiecte sprijinite

0
DISTRIBUIȚI

Fundația Comunitară Timișoara a aniversat, chiar de ziua orașului, cinci ani de activitate în sprijinul comunității, răstimp în care, prin intermediul ei, sute de voluntari, donatori, alergători, sponsori, au sprijinit numeroase proiecte și au dat o mână de ajutor celor aflați în nevoie.

Cu ajutorul fundației, sprijinită de sute de voluntari, s-au strâns fonduri și au fost sprijinite peste 200 de proiecte și peste 100 de organizații și grupuri de inițiativă.


Au fost organizate șase ediții Timotion – un eveniment caritabil care s-a desfășurat în fiecare an din 2016 – la care au participat peste 17.000 de alergători de toate vârstele pentru a susține, cu fondurile strânse, proiecte din cele mai diverse, legate de educație, sprijinirea unor cazuri oncologice sau a unor programe de ecologie. În cursul anului trecut, fundația a achiziționat aparate de testare PCR, teste și alte echipamente deficitare, atât pentru medicii din prima linie cât și pentru pacienți. Datorită fundației, orașul are acum grădina urbană Grădinescu, educația alternativă este susținută prin Științescu și are în palmares numeroase alte inițiative, susținute prin diverse programe. Raportul complet de activitate al fundației este disponibil pe https://www.fundatiacomunitaratimisoara.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.