Colterm, a doua organigramă în ultimele două luni. Când intră în vigoare

Colterm, a doua organigramă în ultimele două luni. Când intră în vigoare

0
DISTRIBUIȚI

 

A apărut o nou[ organigramă a Colterm SA, votată în ședința Consiliul de Administrație în data de 16 august. Astfel, în loc să pună în practică organigrama adoptată în 14 iunie în încercarea de a masca scandalul amenzii de 20 de milioane de euro, cei de la compania de termoficare au întocmit alta, nou-nouță, care va fi valabilă de la 1 septembrie.

„Mă bucur că m-au ascultat și au publicat-o… Cum spuneam încă din 12 august, este vorba despre o organigramă nou-nouță, alta decât cea anunțată cu surle și trâmbițe în iunie! De altfel, pe cea anunțată cu atâta fast în iunie, nici măcar publicată pe site nu o găsiți, că de aplicare nici nu s-a pus problema vreo secundă”, a scris, astăzi, consilierul local Roxana Iliescu.

„Ei se joacă de-a organigrama și nu știu pe ce lume trăiesc, sfidează toate normele legale în materie, iar dacă o contestă careva și pierd în instanță, invocă forțe oculte care stau în drumul progresului și reformării instituției!”, ne-a spus consilierul de la Pro România.

Noua Organigramă a Colterm pe care o găsiți la adresa https://www.colterm.ro/despre-noi/organigrama prevede următoarele posturi: director general, director tehnic Direcția Centrale Termice și Cogenerare, director tehnic Direcția Economică și director distribuție la Direcția Distribuție.


De asemenea, compania de termoficare a înființat un Departament de Eficiență Energetic și Sustenabilitate, un altul de Strategie Dezvoltare, precum și Departamentul Furnizare. Astfel, dispar funcții de conducere care acum încă sunt ocupate de oameni ai administrației Robu.

Vă reamintim că noul director general interimar al Colterm este de zilele trecute Cristian Mîțu, care până acum a condus consiliul de administrație al companiei de termoficare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.