Concert al trupei The Other You și activități dedicate celor mici, la...

Concert al trupei The Other You și activități dedicate celor mici, la Iulius Town Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Unele dintre cele mai distractive momente sunt cele pe care ți le petreci în compania prietenilor. De aceea, în această săptămână, Iulius Town a pregătit o serie de evenimente la care să participi împreună cu grupul tău de amici.

Concertul trupei The Other You, formată din cinci prieteni pasionați de muzică, va transpune în versuri și acorduri de indie rock sound-ul timișorean de calitate, iar expoziția „Supereroi” îi aduce împreună pe pasionații de benzi desenate. Și cei mai mici sunt așteptați să își facă prieteni noi, la atelierele de creație și la teatrul de păpuși.

Continuăm să ne bucurăm de muzica tinerilor artiști timișoreni în cadrul seriei „Every Thursday LIVE” din Iulius Gardens. Joi, 12 august 2021, de la ora 21.00, sunetul de indie pop-rock va fi dat de trupa The Other You. Vino să îi asculți pe Melania Jurchiță, Iustin Negru, Armin Fatol, Gabi Adorian și Alex Duță, tinerii care au impresionat publicul timișorean prin compozițiile proprii!

Iulius Gardens devine și în acest weekend un portal către lumea fanteziei și a basmelor, unde copiii își lasă imaginația să prindă culoare.

Sâmbătă, 14 august, de la ora 17.00, cei mici vor realiza flori din hârtie, pe care ulterior le vor împleti în coronițe de purtat pe cap. Teatrul de păpuși îi aduce pe „Cei trei purceluși” duminică, 15 august, de la ora 11.00, care le vor povesti celor mici despre prietenie.

Luni, 16 august, este ultima zi în care fanii universului Marvel și al celui DC își pot vedea supereroii preferați în cadrul expoziției din Atriumul Iulius Mall.

Dacă tot ieși la plimbare cu prietenii tăi, treceți și prin foodcourt, unde are loc campania „Tazz x Iulius”! La trei mese servite primești un voucher de 30 de lei, valabil în aplicația Tazz.


Intră pe site-ul Iulius Town și află regulamentul campaniei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.