Concert cu timișorenii de la Monokrom inclus într-un proiect de solidaritate pentru...

Concert cu timișorenii de la Monokrom inclus într-un proiect de solidaritate pentru construirea unui centru de tineret

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Monorom va usține un concert inclus în programul de construire a unui nou centru de tineret în Lugoj inițiat de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT).
Proiectul de solidaritate este susținut de voluntari din peste 10 țări, care alături de comunitatea locală, dau naștere unui spațiu sigur pentru tineri, în care aceștia vor participa și vor iniția activități artistice, culturale, sportive și de petrecere a timpului liber, iar cei interesați să participle la acest proiect sunt așteptați de marți până vineri, la Școala de Arte „Remus Tașcău” din Lugoj (Strada Bucegi nr.


21). ,

Formația Monokrom a luat naștere la inţiativa vocalistului Sebastian Ursache şi a chitaristului Vinter Marco, iar formula actuală s-a definitivat odată cu venirea în formaţie la bass a lui Darius Zelenco şi a tobarului Muthi Răzvan. Primele compoziţii proprii în limba română s-au concretizat la începutul anului 2016, iar debutul scenic al trupei s-a consumat în cadrul festivalului Studentfest din acelaşi an. De-a lungul anilor, Monokrom a fost invitată să susţină recitaluri în cadrul Revolution Festival şi Music Travel Festival şi a cântat în deschiderea unor artişti ca Omul cu Şobolani, EMIL, Ska-nk, Moon Museum sau Jurjak. Anul trecut Monokrom a lansat albumul de debut, „Sirene de ambulanță”.

Concertul formației Monokrom va avea loc sâmbătă 21 august, de la ora 18.30 la Școala de Arte „Remus Tașcău” din Lugoj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.