Contribuabilii din Timișoara, invitați să-și spună părerea despre taxele și impozitele pe...

Contribuabilii din Timișoara, invitați să-și spună părerea despre taxele și impozitele pe care le vor plăti anul viitor

1
DISTRIBUIȚI

După cum spunea, săptămâna trecută, primarul Dominic Fritz, dacă vrem servicii de calitate în Timișoara, trebuie să ne asigurăm că avem și venituri.

Astfel, administrația locală intenționează să mărească impozitele de anul viitor.

Înainte de a fi supus votului Consiliului Local Timișoara, proiectul va intra însă în dezbatere publică.

Primăria va organiza miercuri, 8 septembrie, de la ora 17, dezbaterea publică pe marginea Proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale în Timișoara pentru anul 2022.

Dezbaterea se va desfășura în Sala de Consiliu a Primăriei Timișoara și prin platforma online ZOOM.


Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală sau în format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro, până la data de 6 septembrie, ora 12.

Persoanele care doresc să participe online la dezbatere vor anunța până cel târziu în data 6 septembrie, ora 15, intenția de participare și totodată vor transmite opiniile pe care urmează să le pună în discuție, la adresa de e-mail de mai sus, unde vor preciza: numele, numărul de telefon și adresa de e-mail pentru transmiterea invitației online în vederea participării la ședința prin intermediul platformei online.

Participanții la dezbatere care se înscriu la cuvânt își vor susține punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre.

Durata limită de exprimare a punctelor este de 3 minute pentru fiecare participant.

Proiectul de hotărâre il puteți citi AICI.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.