Cristi Iakab și formația The Road Band a lansat un nou single

Cristi Iakab și formația The Road Band a lansat un nou single

0
DISTRIBUIȚI

Cristi Iakab și formația The Road Band au lansat un nou single bine primit de melomani, melodia Atunci când taci fiind o producție Rootz Music Studio – Marius Pop – Santha Eduard.

În luna iulie a acestui an, îndrăgita formație a susținut un concert în cadrul lansării primelor două volume ale cărții Mica Enciclopedie Rock de Constantin Borozan, care a avut loc la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.


Alături de ei, la acest eveniment a mai cântat Rozalia Pataky, care a interpretat la harpă cîteva evergreen-uri din muzica rock și au dansat Iulia Borozan și Vlad Borcheș.

Anul acesta reșițeanul Cristi Iakab, artistul cunoscut melomanilor pentru o serie de implicări în proiecte interesante de-a lungul anilor, a lansat o altă piesă, care transmite un mesaj cât se poate de în ton cu vremurile pe care le trăim., numită Sub același cer.

Născut în 27 mai 1978, Cristi Iakab a fost atras de muzică încă din copilărie și după ce a petrecut câţiva ani în Elveţia, unde a început să cânte în diverse trupe, în 1994 s-a întors în ţara noastră.și a încântat melomanii cu o serie de apariții în cluburi sau în cadrul unor festivaluri. Din cauza pandemiei, Cristi Iakab a părăsit țara noastră anul trecut și a cântat pe străzile orașului Basel din Elveția, revenind „acasă“ în cursul acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.