Cumpărături în perioada de reduceri

Cumpărături în perioada de reduceri

0
DISTRIBUIȚI

În luna august, toate magazinele au campanii de reducere a produselor din colecțiile anterioare. Dacă te organizezi din timp, poți face achiziții inteligente pentru casa și garderoba ta.

Ofertele sunt numeroase în această perioadă și, dacă nu ești atentă, există riscul să faci cumpărături impulsive. Astfel, îți vei umple dulapul cu produse pe care nu le porți sau pe care nu ai cu ce să le combini. La final vei cheltui mai mulți bani decât ți-ai propus pentru că vei vrea să cumperi apoi și produsele necesare.

Pentru a evita astfel de situații, iată ce poți face:

  • Organizează-ți dulapul. Renunță la lucrurile vechi sau uzate și vezi, în primul rând, ce piese vestimentare îți lipsesc. Apoi analizează ce ținute poți realiza cu hainele existente și gândește-te ce piese ți-ar mai trebui pentru a le combina cu acestea.
  • Stabilește-ți un buget și încearcă să îl respecți.
  • Cel mai important este să cumperi doar câteva produse scumpe, de calitate, speciale. Cu siguranță ai urmărit în această perioadă niște piese vestimentare deosebite sau o geantă realizată de designerul favorit.


    În perioada reducerilor este momentul ideal să achiziționezi astfel de produse. Chiar dacă vei cheltui toți banii propuși pe un singur produs, cu siguranță merită să adaugi la colecția ta de genti,una specială.
  • Evită să cumperi produse doar pentru că au un preț mic. Îți vei aglomera dulapul și probabil nu le vei purta. De aceea este importantă lista și organizarea anterioară a dulapului.
  • Verifică și încălțămintea. Aruncă perechile deteriorate și, în funcție de ținutele pe care le ai, gândește-te ce ți-ar mai trebui. Astfel, când vei vedea colectia de papuci de dama de la Fashion Days, vei ști exact ce model și ce culoare să alegi.
  • Verifică prețul produselor în diferite magazine sau pe diferite site-uri, pentru a vedea unde găsești cel mai mic preț pentru produsul respectiv. Desigur, dacă vei cumpăra online, verifică să fie avantajoase și condițiile de livrare.
  • Profită de perioada de reduceri și pentru a face cadouri celor dragi, mai ales dacă urmează un eveniment special în perioada imediat următoare

▪  Uită-te și la produsele pentru casă și decorațiuni. Vezi ce produse ai avea nevoie pentru mesele festive sau pentru sărbători și profită de prețurile speciale din acest moment. Însă evită să cumperi produse în exces sau lucruri pe care nu le vei folosi. Chiar dacă sunt frumoase și ofertele sunt de nerefuzat, înainte să cumperi gândește-te și la utilitate și spațiul de depozitare.

  • Cumpără produse care îți fac plăcere, care sunt deosebite și de calitate. Evită să cumperi produse de o calitate inferioară doar pentru că au un preț mic.

Cumpără organizat și evită aglomerarea spațiului în care locuiești.