Dan Vîlceanu, noul ministru al Finanțelor. Ce proprietăți are în Timișoara

Dan Vîlceanu, noul ministru al Finanțelor. Ce proprietăți are în Timișoara

5
DISTRIBUIȚI

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire în funcția de ministru al Finanțelor a lui Dan Vîlceanu. Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc la ora 17:30, la Palatul Cotroceni.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 18 august 2021, decretul de numire în funcția de membru al Guvernului a lui Dan Vîlceanu, ministrul Finanțelor, anunță Administrația Preidențială.

Președinția precizează că la data publicării decretului în Monitorul Oficial al României încetează interimatul lui Florin Cîțu la Ministerul de Finanțe.

Dan Vîlceanu este propunerea votată în ședința conducerii PNL pentru funcția de ministru al Finanțelor.


Pentru au votat 47 de liberali, iar împotrivă a fost înregistrat un vot. „E o încredere pentru care mă simt obligat”, a spus Vîlceanu. „Votul a fost dat. A fost doar un singur vot împotrivă”, anunța Florin Cîțu.

Vîlceanu i-a mulțumit premierului pentru susținere. „Este onorant pentru mine că am primit încrederea colegilor. E o încredere pentru care mă simt obligat. Ministerul de Finanțe e unul dintre ministerele foarte importante și nu am niciun fel de dubiu că voi face echipă bună cu premierul. Îmi doresc ca această preluare ministerului să se întâmple cât mai repede”, afirmă Vîlceanu.

Există riscuri cu privire la desemnarea lui Dan Vîlceanu pentru funcția de ministru de Finanțe, motiv pentru care am votat împotrivă, a transmis președintele PNL, Ludovic Orban: „Răspunderea integrală îi aparține premierului Cîțu și celor care au convocat BPN”.

Conform declarației de avere, Vîlceanu, deţine în Timişoara două terenuri intravilane, de 2.310 mp și 374 de mp, şi un spațiu comercial de 1.889 mp. Prin închirierea spațiului comercial a câştigat anul trecut, aproape 130.000 lei. Firma mamei sale a avut, în 2019, mai multe contracte cu Colterm SA.

5 COMENTARII

  1. What?!?1 Ma-sa a avut cotract cu Colterm si el a castigat 130000 din inchirieri. Chiar as fi curioasa cui a inchiriat!!! Ce-i cu hotii astia la drumul mare pusi sa se ocupe de banul public?!

  2. g4media.ro/surse-parchetul-general-a-clasat-dosarul-de-evaziune-al-lui-dan-vilceanu-afacerile-familiei-cu-complexul-energetic-oltenia-in-asociere-cu-afaceristul-nicu-sarcina-anchetat-de-diicot-noul-directo.html

  3. Făina poza. Un HOT dovedit ca a luat casele cu acte false..unul cu dosar penal dovedit și unul cu blana schimbată ( din roșu acum albastru cu dosarele suspect clasate ). România își merita soarta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.