„Derby Politehnica” pe „Dan Păltinişanu”. Dorin Toma vrea prima victorie acasă cu...

„Derby Politehnica” pe „Dan Păltinişanu”. Dorin Toma vrea prima victorie acasă cu elevii săi contra echipei din Moldova

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara are duel mâine cu Politehnica Iaşi, în nocturna bătrânei arene de pe Bega. Alb-violeţii speră să aibă cât mai mulţi susţinători în tribună pentru a depăşi formaţia care în acest debut de sezon a reuşit ce nu au reuşit ei, să o bată pe „U” Cluj.

Moldovenii vin totuşi la Timişoara cu doar trei puncte şi câteva absenţe medicale. Dar şi bănăţenii au accidentaţi. Sebastian Serediuc şi Denis Radu, pe lângă alţi incerţi.

„Ne aşteaptă un joc foarte dificil, poate cel mai greu pe care-l avem până în acest moment. E un adversar care vine din Liga I, un adversar care a păstrat mulţi jucători din sezonul trecut, nu mai puţin de opt jucători, plus încă doi-trei jucători pe care i-a transferat din Liga I. Unul dintre ei, cel mai emblematic, fiind Camara de la FC Botoşani. Suntem pregătiţi pentru acest joc, suntem două echipe în creştere de formă, atât Iaşiul, cât şi noi, şi dorim să facem un joc cât mai bun şi să continuăm pe această pantă ascendentă”, a declarat Dorin Toma, antrenorul principal al Politehnicii.

„Ne dorim foarte mult acest lucru (victorie acasă), a fost şi primul joc în deplasare în care nu am primit gol (n.r.


la Techirghiol, cu Unirea C-ţa), încercăm pas cu pas să reglăm anumite lucruri, să creştem de la joc la joc şi, bineînţeles, ne dorim această victorie, pentru suporterii noştri, pe care-i aşteptăm la joc într-un număr cât mai mare, pentru că fotbalul şi sportul este pentru spectatori. Ne dorim să fie cât mai mulţi la joc şi să le facem seara frumoasă!”, a adăugat Toma.

„Sincer nu am putut să dorm în ultimele trei-patru zile pentru că mă tot gândesc la meci şi abia aştept să jucăm contra celor de la Poli Iaşi. Ne-am uitat la meciurile lor şi o să fie un meci foarte greu, foarte agresiv, dar ne vom da sufletul pe teren”, a spus şi Roberto Haţegan, cel care a schimbat soarta partidei la malul mării, 2-0 la Techirghiol, cu un gol şi contribuţie mare la a doua reuşită, a lui Bîrnoi.

„Avem o atmosferă foarte bună acum. Am câştigat ultimul meci şi acum mergem la următorul cu un moral ridicat”. a precizat „Americanul”, care a crescut în fotbalul din SUA şi Germania.

Partida Politehnica Timişoara – Politehnica Iaşi se dispută mâine, 26 august, de la ora 20.00, pe stadionul “Dan Păltinişanu”, în runda a V-a a Ligii 2. Alb-violeţii au şapte puncte şi ocupă locul 7, în timp ce oaspeţii au adunat trei puncte până acum, prin victoria, scor 2-0, cu “U” Cluj, etapa trecută, şi sunt pe 12. Biletele la jocul Politehnica Timișoara – ACSM Politehnica Iași de joi, 26 august, ora 20.00, sunt disponibile în format digital, în mediul online. Prețul unuia este de 20 de lei, accesul este general la Tribuna I pentru poliști iar pentru suporterii echipei oaspete este rezervată Peluza Nord. Mai multe detalii despre modalitatea de achiziţionare a tichetelor şi accesul la meci, în link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.