Documentarul românesc „Natura umană”, proiectat la Timișoara. Cinefilii sunt invitați la discuții...

Documentarul românesc „Natura umană”, proiectat la Timișoara. Cinefilii sunt invitați la discuții cu regizorul și producătorul filmului

0
DISTRIBUIȚI

Expoziția „Apocalipsa elefantului alb”, deschisă de curând la Timișoara, care reunește peste 40 de artiști români și străini, își propune ca, prin evenimentele organizate, să tragă un semnal de alarmă asupra intervenției distructive a omului asupra naturii.

Un prim eveniment va fi organizat joi, 12 august, când, începând cu ora 20,00, la garnizoana Timișoara va fi proiectat filmul „Natura Umană”, primul documentar românesc a cărui temă este relația dintre om, animale și natură, care ridică mai multe întrebări.


După doi ani de investigații și interviuri cu artiști, medici nutriționiști, filosofi, politicieni, sportivi, activiști sau oameni simpli, captivantul documentar prezintă, pe durata a mai bine de două ore, inedite experiențe și povești de viață, și o altă imagine a lumii.

Proiecția, organizată de META Spațiu, va fi precedată de o întâlnire și discuții cu regizorul și producătorul filmului, Eduard Nistru.

Intrarea este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.