Doi donatori care au vrut să rămână anonimi au făcut un mare...

Doi donatori care au vrut să rămână anonimi au făcut un mare bine mamelor abuzate din Timiș

4
DISTRIBUIȚI

Întâmplare inedită, dar de mare ajutor, pentru reprezentanții administrației județene, care păstoresc Protecția Copilului.

Doi timișeni au donat Consiliului Județean Timiș un imobil, împreună cu terenul aferent, în valoare de 566.000 lei, echivalentul a 116.000 euro. Dorința acestora, transcrisă în contract, este ca imobilul să fie atribuit spre administrare Direcției Generale de Asistență Socială și protecția Copilului Timiș.


Donatorii au stabilit și ca acesta să fie folosit în permanență pentru desfășurarea de activități de protecție, găzduire a mamelor cu copii minori, îngrijirea și consilierea acestor victime ale violențelor în familie, cât și pentru servicii sociale constând în creștere-îngrijire-educare copii, fără posibilitatea schimbării destinației imobilului.

Este vorba despre un teren intravilan de 2.878 mp, cât și de o casă cu o suprafață construită desfășurată de 144 mp, într-o localitate din Timiș.

„Apreciem enorm gestul celor doi timișeni, care au ales să aducă o contribuție considerabilă comunității. Imobilul va fi folosit întocmai cu cerințele acestora, servind unor importante nevoi, de protejare a mamelor victime ale violenței în familie, cât și de îngrijire și educare a copiilor. Este o misiune grea, de care se ocupă colegii noștri de la DGASPC, munca acestora, cât și viața victimelor primind astfel un sprijin important”, a spus Alexandru Proteasa, vicepreședinte al CJ Timiș, acesta implicându-se activ în facilitarea donației.

Trebuie menționat că donatorii au dorit să rămână anonimi.

4 COMENTARII

  1. Este poate cel mai remarcabil gest/ eveniment care se intampla in acest oras de 32 de ani de cand eu locuiesc aici! Chapeau, OAMENI necunoscuti!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.