Doi juniori timișoreni au semnat primele lor contracte de profesioniști cu Ripensia....

Doi juniori timișoreni au semnat primele lor contracte de profesioniști cu Ripensia. Despre unul dintre ei se știa că e în lot

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia continuă să mizeze pe jucători tineri şi foarte tineri. După o campanie de transferuri axată preponderent tot pe jucători „sub vârstă”, roş-galbenii au mai asigurat înţelegeri de viitor cu doi juniori: Adrian Grigoriu şi Marco Contescu, ambii născuţi în 2003.

Grigoriu e mijlocaș ofensiv sau stânga şi provine de la LPS Banatul. „Semnarea acestui contract înseamnă în primul rând un obiectiv îndeplinit, este o pistă de lansare pentru cariera mea de fotbalist profesionist. Sunt mândru să fac parte din această familie și tot ceea ce înseamnă Ripensia!”, a spus puştiul care a semnat azi primul.

Marco Contescu e fiul cel mic al antrenorului şi fostului fotbalist timişorean Cristian Contescu.


Marco a fost prezent nu demult la un trial al naționalei U19. Atacantul provine de la ACS Poli şi la un moment dat era aproape să renunţe la fotbal. „Sunt foarte bucuros că astăzi am semnat primul meu contract de profesionist! Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și pe viitor sper să am prestații cât mai bune la Ripensia”, a spus Contescu jr., care mai are un frate fotbalist, pe Alexandru, aflat acum în lotul „surorii” lui „Ripi” – CSU UVT (L4). Marco a şi fost inclus în lot la prezentarea lotului înaintea acestei stagiuni.

Ripensia anunţase ieri un nou transfer pentru echipa mare, care a ajuns la 11 achiziţii în această vară. Sâmbătă, roş-galbenii primesc vizita Unirii Dej, de la ora 11, pe „Electrica”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.