Doi USR-iști din Timiș în echipa de conducere propusă de Dan Barna

Doi USR-iști din Timiș în echipa de conducere propusă de Dan Barna

3
DISTRIBUIȚI

Doi USR-iști din Timiș fac parte din echipa cu care Dan Barna vrea să câștige un nou mandat de președinte, de data aceasta fiind liderul USR PLUS – Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor și Cristian Moș, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș.


”Am început cu Dan Barna când eram un partid mic și ne-am făcut mari. Fac parte din echipa „USR PLUS la Guvernare 2024” pentru Biroul Național. Oameni cu care am construit și am dus mesajul USR și apoi USR PLUS în toată țara”, a scris, astăzim Moș pe pagina sa de Facebok.

Ținta – echipa USR PLUS la Guvernare 2024. ”Pentru că echipele bune se construiesc în timp și în tranșee. Pentru că o forță politică mare se construiește ducând mesajul peste tot în România, organizând filiale, fiind în stradă cu oamenii – și asta am făcut noi cu toții. Pentru că am construit chiar și când am fost în dezacord și mereu am lucrat împreună să facem partidul mare și să schimbăm România de la guvernare. Pentru că Dan a fost cu noi peste tot și noi am fost cu el. Pentru că democrația adevărată se construiește cu zgomot și am știut să facem asta, dar și să muncim. Pentru că ne-am unit și pentru că noi toți mergem spre victorie, acum, în 2024 și după”, a scris Moș.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.