Drame în oglindă, la zeci de kilometri distanță, în vestul țării: doi...

Drame în oglindă, la zeci de kilometri distanță, în vestul țării: doi copii au dispărut sub ape. Unul a murit, cel de-al doilea este căutat în continuare UPDATE Și al doilea copil a fost găsit mort

1
DISTRIBUIȚI

Un băiat în vârstă de 11 ani a căzut în râul Timiș, duminică, în zona Taberei de copii, din localitatea Chevereșu, din județul Timiș. Copilul a fost scos de scafandri în stop cardio-respirator și, din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

ISU Timiș a fost anunțat, duminică, prin apel la 112, despre un băiat în vârsta de 11 ani, căzut în râul Timiș, în dreptul localității Chevereșu Mare (Tabăra de copii).

Au intervenit mai multe autospeciale de pompieri, cu bărci, echipaj SMURD și scafandri.


A fost solicitat și servicul Voluntar SALVO FOC al Primăriei Timișoara. Totodată, la solicitarea ISU Timiș către IGSU, s-a dispus deplasarea a doi scafandri din județul Arad și un scafandru din județul Hunedoara.

Victima a fost găsita și scoasă din apă în jurul orei 18.25 în stop cardio-respirator. Acesta a fost preluat de către echipajul SMURD, care efectuează manevre de resuscitare. Din păcate, la ora 19.24 medicii au fost puși în situația de a declara decesul copilului, deoarece nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Aproape în același timp, după ora 18.00, scafandrii au fost mobilizați și în Arad, pentru căutarea unui copil care a dispărut sub ape în râul Mureș, în zona Polivalentă din oraș. Este căutat de un echipaj de scafandri și un echipaj cu barcă care face căutarea la suprafață, însă până la ora redactării acestei știri nu a fost găsit.

UPDATE Copilul dispărut în apele Mureșului a fost găsit la aproximativ 6 metri distanță de mal, la o adâncime de 4 metri. Echipajul SMURD prezent la fața locului a început imediat manevrele de resuscitare, însă nu au mai avut ce să facă pentru tânăr, fiind declarat decesul.

Sursa foto: ISU Arad

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.