Drum județean asfaltat în premieră, în Timiș FOTO

Drum județean asfaltat în premieră, în Timiș FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-17228589">

O porțiune a Drumului Județean 609A din Timiș a văzut în premieră asfaltul, după o investiţie de 6,5 milioane de lei. Lucrările au demarat în timpul administrației precedente, însă acum au fost recepționate.

DJ 609 sector Crivobara – Vizma se află în zona de nord-est a județului și are 4,4 kilometri. Modernizarea drumului este de mare ajutor pentru oamenii din zonă, care au circulat până acum pe un drum de pământ care se umplea de noroi atunci când ploua, au transmis autoritățile.

„Nu cred în panglici! Din punctul meu de vedere cei aproximativ 1.300 de kilometri de drumuri județene sunt responsabilitatea cu care m-ați trimis în Consiliul Județean Timiș. Așa cum la finalul unei sarcini încheiate cu bine voi nu primiți șampanie la serviciu, nu cred că e nevoie ca politicienii să se pozeze cu panglici la finalul unui proiect care nu reprezintă altceva decât ceva firesc”, a transmis Cristian Moș, vicepreședintele CJT.

Pe lângă asfaltarea drumului, podețele existente și deteriorate, au fost demolate și înlocuite cu unele noi. De asemenea, s-au amenajat accese către locuințe. Pe anumite sectoare, s-au decolmatat și reprofilat șanțurile existente. În curbele periculoase și pe anumite zone cu risc crescut de accidente s-a montat parapet metalic, totalizând 422 de metri liniari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.