Flight Festival a fost și-n acest an la înălțime: peste 20.000 de...

Flight Festival a fost și-n acest an la înălțime: peste 20.000 de spectatori în cele trei zile de sărbătoare la Aerodromul Cioca din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-498416369">

Ediția din acest an a Flight Festival, evenimentul care a reunit sub același acoperiș o serie de acțiuni desfășurate pe „feliile“ de muzică, artă, tech, teatru și film, s-a bucurat de un succes binemeritat. Cele trei zile „muzicale“ incluse în Flight Festival au atras conform estimărilor organizatorilor peste 20.000 de spectatori, care au avut parte de un line – up divers, iar dincolo de artiștii care au urcat pe cele patru scene ale festivalului, publicul a avut parte de o serie de experiențe de neuitat, la Aerodromul Cioca.

Prima seară a evenimentului, cea de vineri, l-a avut în prim plan pe belgianul Felix De Laet, cunoscut în lumea întreagă datorită numelui de artist Lost Frequencies. Artistul care a atras un public numeros a avut un show spectaculos și s-a bucurat de aplauzele și uralele amatorior de dance music. După spectacol, Lost Frequencies le-a mărturisit organizatorilor că a fost foarte impresionat de publicul timișorean și de spectacolul de sunet și lumini de la fața locului și s-a declarat nerăbdător să revină în orașul nostru cât mai curând. Printre cei care au avut parte de un success deosebit în prima seară s-au numărat Delia și Vunk, iar distracția la celelalte trei scene a fost una pe cinste.

Sâmbătă, ploaia torențială care s-a abătut asupra orașului nostru a „decimat“ numărul spectatorilor, dar cei care s-au încumetat săparticipe la eveniment au avut parte de un recital de nota zece alături de trupa Om la lună, iar Vanotek împreună cu Muse Quartet au continuat cu un spectacol cât se poate de interesant, urmat mai apoi de Moonlight Breakfast și Golan, aceștia din urmă prezentând în premeră în orașul nostru crâmpeie sonore din proaspătul lor album.

Duminică, lumea a revenit în număr mare și a avut parte de un spectacol Melting Dice (care a generat și un curcubeu de toată frumusețea), care au pregătit terenul pentru Cred că sunt extraterestru, Robin and the Backstabbers și Vița de Vie. Indubitabil, atracția serii a fost show-ul celor de la Subcarpați, care a fost urmat de un foc de artificii și setul de închidere al ediției din acest an de pe scena mare, realizat de K-lu.

Dincolo de scena principală, distracția s-a derulat și la Imani Stage, Retro Stage și Take Off Stage, unde sound-urile propuse de o serie de DJ au colorat atmosfera Flight Festival.
În incinta hangarului din aeroportul Cioca a existat și o zonă „tech“ unde cei prezenți au avut ocazia de a interacționa cu experiențe de realitate virtuală (VR), realitate augmentată (AR), robotică, survolare 3D sau hollow lenses.

În timpul zilei, organizatorii au pregătit o serie de acțiuni interesante dedicate tuturor, acestea adăugând un plus de șarm festivalului care și-n 2021 a fost la-nălțime!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.