Formația Springtime Band 2.1, concert la inaugurarea Centrului pentru Tineret din Lugoj

Formația Springtime Band 2.1, concert la inaugurarea Centrului pentru Tineret din Lugoj

0
DISTRIBUIȚI

Noul Centru de Tineret din Lugoj a fost inaugurat joi 26 august prin două evenimente care au trezit interesul publicului. În cadrul primului eveniment cei care au fost direct implicați în acest proiect au prezentat provocările și cele mai interesante povești de pe parcursul acestui proiect inițiat de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT). Proiectul de solidaritate a fost susținut de voluntari din peste 10 țări, care alături de comunitatea locală, daud at naștere unui spațiu sigur pentru tineri, în care aceștia vor iniția activități artistice, culturale, sportive și de petrecere a timpului liber.

În cadrul celui de-al doilea eveniment de lansare formația Springrime Band 2.1 a susținut un concert care s-a bucurat de success în rândul celor prezenți.

Formația lugojeană SpringTime Band, 2.1 a luat naștere în primăvara anului 2016 cu muzicieni tineri (Cristi Vetan, Nelu Căpraru, ambii componenti ai trupei de metal melodic – MIST, Csilla Gyorgy, Daniela Marcu, componente in diverse trupe de jazz si folk din cadrul Școlii de Arte lugojene), dar si cu un veteran al scenei rock bănățene (Vali Ivănescu, ex-SAH-MAT, ex-ROCK ABIL), având in palmares o bogată activitate concertistică.


Numele provine de la anotimpul când s-a pus piatra de temelie a trupei: primăvara, care semnifică renaștere, trezire la viață, bucurie, speranță. Noua componență a trupei Springtime Band 2.1 este Csilla Gyorgy-vocal, Vali Ivănescu – vocal, chitară bas, chitară acustică, Cristi Vetan – chitară solo, Tavi Logos – chitară electro-acustică si Andrei Mezei – tobe, percuție,vocal. Trupa are deja în repertoriu trei piese proprii, compuse de Valentin Ivănescu (versuri Daniela Marcu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.