Golan a lansat cel de-al doilea album de studio, care va fi...

Golan a lansat cel de-al doilea album de studio, care va fi prezentat și la Flight Festival

0
DISTRIBUIȚI

Golan a lansat cel de-al doilea album de studio. Intitulat „I”, albumul electro a fost scris, compus și produs de către membrii proiectului. Lansarea vine și cu un nou single – „Hypest”. Cuvântul „Hypest” este un superlativ și poate fi tradus drept cel mai înalt nivel de entuziasm pe care cineva îl resimte referitor la o persoană, un lucru sau o situație anume. Titlul acompaniază perfect ritmurile EDM ale piesei care te transportă către starea exprimată de cuvântul „Hypest”.

Golan a lansat cel de-al doilea album, „I”, în cadrul festivalului Summer Well 2021, pe 12 august.


Anterior lansării albumului, au fost lansate piesele „75”, în colaborare cu Valeria Stoica, și „Rising to Fall”. În prezent, piesa „75” ocupă locul 16 în „Top 50 virale – România” de pe Spotify Charts și este în urcare. Amatorii de discuri vor avea parte și de o lansare pe vinil, livrarea acestora urmând să fie realizată după data de 1 octombrie.

GOLAN a luat naștere la sfârșitul anului 2014, dintr-o nevoie de a aduce căldura și emoția vocii live în zona muzicii electronice. Pe lângă lansarea unor piese electro antemice, Golan a susținut peste 100 de live-performance-uri anual și, de-a lungul timpului, a participat alături de Parov Stelar în cadrul turneului lor european, fiind, totodată, incluși în lineup-urile Sziget Festival, Frequency Festival, Europa Vox, Releaste Atena, Electric Castle, Untold, Eurosonic, BUSH și multe altele. De asemenea, Golan a sustinut concerte denumite Golan Symphonic, la Arenele Romane.

GOLAN va susține un concert extraordinar la Timișoara în data de 28 august în cadrul ediției din acest an a Flight Festival, eveniment care va avea loc la Aerodromul Utilitar Cioca în perioada 27 – 29 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.