Bătaie de joc pe DN6 – coloane de maşini pe zeci de...

Bătaie de joc pe DN6 – coloane de maşini pe zeci de kilometri din cauza lucrărilor abandonate la un podeţ. Cât întârzie şoferii spre Timişoara

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-500278980">

Nervii şoferilor care circulă pe DN6, şoseaua care leagă Timişoara de Dr. Tr. Severin sunt puşi în fiecare zi la încercare din cauza lentorii cu care se lucrează pe şosea.

Din cauza lucrărilor la un podeţ, care are mai puţin de 60 de metri, în fiecare zi traficul este dat peste cap în zona localităţii Teregova.

Astăzi, coloanele de maşini, în special spre Timişoara s-au întins pe zeci de kilometri. Şoferii care se îndreptau spre Timişoara au stat blocaţi în trafic şi mai bine de o oră.

De o parte şi de alta a podului, au fost trimise echipaje ale poliţiei din Caraş-Severin şi muncitori de la Drumuri şi Poduri, dar fără prea mare succes. Deşi lucrările la podeţul respectiv dau traficul peste cap, pe una dintre cele mai aglomerate şosele din România, de zile întregi nimeni nu lucrează pe şantierul care pare abandonat.

1 COMENTARIU

  1. Aceeași bătaie de joc o găsim și la vama Stamora Moravița din Serbia; peste o ora am așteptat si ne-am întors . Chiar nu pot înțelege comportamentul polițiștilor sârbi. Rușine !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.