Încălzire pentru Flight Festival: timișorenii s-au distrat la petrecerea Imani de la...

Încălzire pentru Flight Festival: timișorenii s-au distrat la petrecerea Imani de la Iulius Garden FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1289922722">

DJ-ul și producătorul grec Andreas Sam, care s-a stabilit în Timișoara din 2009, cunoscut amatorilor de muzică electronică din zona noastră grație brandului de petreceri Imani (și a label-ului de muzică omonim) a revenit din nou în atenția clubberilor cu un nou party care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în incinta Iulius Garden. Evenimentul a fost o încălzire pentru Flight Festival, care va avea loc în perioada 27 – 29 august la Aerodromul Cioca, unde vor fi prezenți printre alții Lost Frequencies, Delia, Vunk, Vița de Vie, Golan, Robin and the Backsyabbers, Moonlight Breakfast, Cred că sunt extraterestru și mulți alții.

Încă de la începutul atracției sale pentru muzica electronică, Andreas Sam a fost influențat de house-ul clasic de genul piesei „My My My” de Armand Van Helden. Prima sa apariție la butoane în fața publicului a avut loc în 2007. De atunci, a avut ocazia să mixeze în diverse cluburi din Grecia, România și Marea Britanie alături de artiști importanți .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.