Începe deratizarea în Timișoara. Ce trebuie să facă locatarii

Începe deratizarea în Timișoara. Ce trebuie să facă locatarii

0
DISTRIBUIȚI

O firmă din Ploiești, care are contract cu Primăria Timișoara, va face deratizare în mai multe locuri din oraș, în perioada 18-27 august.

Produsele folosite sunt Deration Pellet și Colbrom Pastă Cerată avand substanţă activă Bromadiolone pentru combaterea rozătoarelor.

Substanţele fac parte din Grupa III de toxicitate  (pesticide non-agricole) și sunt avizate de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății.

Personalul implicat în execuţia serviciilor este calificat și dotat cu echipament de protecție corespunzător.


Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, reprezentanții municipalității fac apel la timișoreni să ia măsuri urgente de efectuare a curăţeniei în gospodăriile proprii şi lucrări de combatere a rozătoarelor.

Potrivit unei hotărâri a consiliului local, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la  500 lei la 1.000 lei pentru persoanele fizice şi de la 1.000 lei la 2.500 lei pentru persoanele juridice neefectuarea lucrărilor de deratizare şi dezinsecţie imediat ce se constată apariţia de rozătoare (şoareci, şobolani).

În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestei acțiuni, perioada de efectuare a activității va fi prelungită.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.