Începe Flight Festival 2021. 13 zile de evenimente în 10 locații diferite....

Începe Flight Festival 2021. 13 zile de evenimente în 10 locații diferite. Film. Tehnologie. Teatru. Muzică.

0
DISTRIBUIȚI

Flight Festival împânzește orașul Timișoara pentru următoarele 13 zile. Pregătirea pentru decolare a avut loc în seara de 19 august, în Piața Unirii, cu un moment artistic realizat de Flight Orchestra și Imani Music, o serie de activități inedite pentru cei prezenți în piață și un cocktail party în locația D’arc.

Urmează 13 zile de evenimente culturale și artistice, în 10 locații diferite, începând de azi, 20 august și până în 1 septembrie, cu un program conceput pe cele 4 mari componente ale festivalului: MUSIC, TECH, FILM, THEATRE.

Decolarea se întâmplă cu Flight Film Festival, 3 seri cu proiecții de film în aer liber, din 20 august până în 22 august, în 3 locații diferite: D’arc pe Mal, complex Flonta din Giroc și Iulius Gardens.
Componenta tech este următoarea destinație și se desfășoară între 23 și 25 august la Congress Hall din Iulius Town și între 27 și 29 august la Aerodrom Cioca. Organizatorii au pregătit un hackathon, 2 zile de conferință în care vom întâlni antreprenori și intraprenori, pionieri tehnologici, experți, futurologi și membrii unei comunități care vor dezbate teme actuale despre procesul de inovare în comunități și Tech World, un spațiu cu arhitectură unică, în care arta se conectează cu tehnologia.
Sunlight Theatre invită timișorenii la 6 nopți de teatru în aer liber, între 26 august și 1 septembrie, în locații idilice din oraș. Maia Morgenstern, Marian Râlea, Dana Rogoz, Claudiu Istodor, Rodica Mandache, Florentina Țilea, Ionuț Vișan, Elvira Deatcu, Ioana Bugarin, Ruxandra Maniu sunt câteva dintre numele sonore ale teatrului românesc care vor urca pe scena Sunlight. De asemenea, participă cu spectacole Teatrul Odeon, Teatrul Evreiesc de Stat din București, Teatrul German de Stat din Timișoara, Teatrul Maghiar de Stat din Timișoara, companiile independente Grivița 53 și UNTEATRU, precum și facultățile de teatru din Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Craiova, Sibiu și București.
Ultima destinație din călătoria Flight Festival este Aerodrom Cioca, locația care găzduiește, în weekendul 27-29 august, peste 40 de artiști români și străini care vor performa pe cele 4 scene muzicale.
Cap de afiș pe scena Flight Festival este cunoscutul artist belgian Lost Frequencies, alături de care, pe scena comercială, vor performa Stefan Biniak, Vito Mendez, Delia, Vunk, Vanotek & Muse Quartet, Jean Gavril, Mark Stam, DJ Dark, Mr.Pit, Angelos, Raw Main și mulți alți artiști celebri pe scenele din Paris, Londra, Dubai, Mykonos sau Ibiza.
Iubitorii genului alternativ vor avea posibilitatea de a retrăi atmosfera de festival pe muzica artiștilor ca Subcarpați, Golan, Vița de Vie, Robin and the Backstabbers, Moonlight Breakfast, Cred ca sunt Extraterestru & Yardie Flo, Om la Lună și Melting Dice.


Scena Retro, Imani World și scena Take Off sunt scenele secundare, pregătite să ofere și ele momente magice participanților la festival, pe ritmuri și gusturi diferite de muzică. Mai multe informații despre Flight Festival 2021 se pot găsi pe pagina de Facebook și pe website www.flight-festival.com. Biletele se pot achiziționa din rețeaua entertix și din rețeaua iabilet.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.