INCONŞTIENŢĂ Femeie infectată cu COVID-19, găsită de poliţişti într-un restaurant din Timiş

INCONŞTIENŢĂ Femeie infectată cu COVID-19, găsită de poliţişti într-un restaurant din Timiş

0
DISTRIBUIȚI

Inconștiență sau rea-voință? O femeie în vârstă de 38 de ani din Jimbolia, infectată cu COVID-19, care ar fi trebuit să stea acasă în izolare, a făcut vineri un gest sfidător.

Astfel, în jurul orei 23.00, în cadrul unei acțiuni pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului SARS-COV-2, polițiștii din Jimbolia au avut surpriza să o găsească într-un restaurant din localitate.


Unul dintre agenți o cunoștea și știa că ar fi trebuit să fie în izolare.

„La fața locului, polițiștii au constatat faptul că femeia s-ar fi aflat în izolare la domiciliu începând cu data de 17 august a.c., fiind confirmată pozitiv cu virusul SARS-COV-2, nerespectând măsura impusă prin lege. Totodată, în incinta restaurantului se mai afla un bărbat și administratorul societății comerciale (n.r. – restaurantului), fiind informată Direcția de Sănătate Publică Timiș în vederea luării măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Femeia a fost amendată cu suma de 2.500 de lei și s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „zădărnicirea combaterii bolilor”.

„Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților, pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul coronavirus. Precizăm faptul că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare”, au mai transmis reprezentanții IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.