Interes pentru spațiile din Bastion. Două noi localuri se deschid acolo

Interes pentru spațiile din Bastion. Două noi localuri se deschid acolo

0
DISTRIBUIȚI

bastion

Două spații din Bastionul Theresia, scoase la licitație de Consiliul Județean Timiș, administratorul edificiului, au stârnit interesul firmelor din HORECA.

Vicepreședintele CJT, Alexandru Proteasa, ne-a declarat că în cel mult șase luni, timp necesar pentru obținerea autorizațiilor și amenajarea spațiilor, în Bastion se vor deschide un restaurant și o gelaterie.

„Ne bucură interesul arătat într-un an de pandemie. Dacă spațiile nu s-au închiriat în 2019, acest lucru s-a întâmplat acum, la un preț mai mare decât cel sperat de noi. Am scos spațiile la licitație pentru suma de 24 de lei pe lună metrul pătrat și le-am închiriat cu 39 de lei mp lună plus TVA”, ne-a spus Alexandru Proteasa.

Vicepreședintele CJT a transmis, luni, că a semnat cele două contracte de închiriere pentru spațiile scoase la licitație la Bastion, cu încredere că în următoarele luni acestea se vor transforma într-un restaurant unic cu specific multicultural, respectiv într-un Caffe gelato, care va aduce în atenția publicului cele mai delicioase sortimente de înghețată artizanală.

„Revitalizarea Bastionului este unul dintre proiectele de suflet pe care le gestionez.


Cunosc neajunsurile de administrare care au ținut antreprenorii departe de spațiile scoase la licitație și știu că ele pot fi remediate, mai ales că noua conducere a județului are o viziune coerentă de deschidere către comunitate și către publicul larg.  Bastionul va prinde viață, prin evenimente culturale, prin turism, prin regândirea funcționalității spațiilor și prin amenajarea lor la standarde actuale”, a mai transmis Proteasa.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.